Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Live-paragnosten.net


  Live hulplijn met live paragnosten
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live paragnosten. Krijg live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van paragnosten.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Louisa
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op live-paragnosten.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa, ik heb u gesproken. Het voelde heel vertrouwd aan om met u te praten en je hebt zo goede inzichten.

Trudy.




Ervaring van Trudy met paragnost Louisa   Ervaring van Trudy met paragnost Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Eerste gesprek was gelijk raak, Louisa wist dingen te vertellen die weinig mensen uit mijn omgeving wisten. Na het gesprek voelde ik een rust over me heen en heb ik ook dingen kunnen loslaten. De gesprekken erna waren even wonderbaarlijk als het eerste gesprek. Louisa is echt een topper, super dat ze geen hulpmiddelen gebruikt en heerlijk oprecht, lief en direct.




Ervaring van JC met paragnost Louisa   Ervaring van JC met paragnost Louisa   Ervaring van JC geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa, wat is het even een soap bij mij. En je hebt gelijk, wat heb ik een bepaald type man. Maar wat ben jij ontzettend goed. Voor mij de 1 en de topper van deze website. Tot snel liefs, Stefanie.




Ervaring van Stefanie met paragnost Louisa   Ervaring van Stefanie met paragnost Louisa   Ervaring van Stefanie geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louise je hebt gelijk er zit geen motor olie in de auto.




Ervaring van S met paragnost Louisa   Ervaring van S met paragnost Louisa   Ervaring van S geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Steeds weer komen haar voorspellingen uit. Soms is het effe wachten, maar komen doen ze.




Ervaring van Fons met paragnost Louisa   Ervaring van Fons met paragnost Louisa   Ervaring van Fons geplaatst op 17 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa, jeetje wat ben jij goed zeg.
Weer is alles uitgekomen wat je verteld heb. Kan geen ster tegen op, je bent een engel uit de hemel.
Een dikke aanrader voor iedereen die juiste informatie wil.

Liefs Bas.




Ervaring van B met paragnost Louisa   Ervaring van B met paragnost Louisa   Ervaring van B geplaatst op 30 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Top je wist dingen te vertellen die niemand wist van mij mn ex is ook op mn pad gekomen maar kan nog steeds geen keuze maken die zit heel erg in m,n energie maar ik red het.




Ervaring van J met paragnost Louisa   Ervaring van J met paragnost Louisa   Ervaring van J geplaatst op 30 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Een engel uit de hemel, letterlijk, dat is zij. Altijd even lief en ondersteunend, zo begaan en met zoveel geduld. Ze sleurde me door enkele hectische maanden heen en ze krijgt gelijk. Hoe anders het er soms uit zag. haar ogen vertellen de waarheid maar daarnaast heeft ze ook een gouden hart. Dank je wel lieve lieve louisa.




Ervaring van H met paragnost Louisa   Ervaring van H met paragnost Louisa   Ervaring van H geplaatst op 29 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Een van de beste mediums die ik ken.

Dankjewel Louisa dat je mij goed geadviseerd hebt bij de verkoop van mijn huis. Ik heb er uiteindelijk precies voor gekregen wat ik voor ogen had.

Als ik een eerder bod had geaccepteerd had ik nu een stuk minder ontvangen.

Stukje eigen inzicht met bevestiging van een goed medium.

Bovendien heeft Louisa vorig jaar al gezien waar de verhuiswagen heenrijdt. Dat doet niemand haar na. Chapeau Louisa.

Ik ken Louisa al heel lang en kan haar van harte aanbevelen. Vele van mijn vriendinnen maken gebruik van haar gave om te zien.




Ervaring van Trudy met paragnost Louisa   Ervaring van Trudy met paragnost Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Wat ben je goed zeg. Ik bel je zeker nog eens terug.




Ervaring van Sandra met paragnost Louisa   Ervaring van Sandra met paragnost Louisa   Ervaring van Sandra geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Bedankt weer voor vandaag lieve Louisa. Als ik iemand vertrouw hier dan ben jij het. Je zat al zo vaak goed met een andere kwestie in mijn leven, wat ik nu gelukkig afgesloten heb. Ik hou je op de hoogte en als ik iets hoor, dan zal ik het je laten weten. Louisa is toegankelijk en geen vraag is te gek. En gewoon een ontzettend eerlijk en lief mens om mee te praten. Heel veel liefs, Stefanie.




Ervaring van stefanie met paragnost Louisa   Ervaring van stefanie met paragnost Louisa   Ervaring van stefanie geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Heel fijn gesprek weer louisa, dankjewel.

Ik bel je veel op het moment maar er speelt ook gigantisch veel. Heel bijzonder dat al jouw voorspellingen uitkomen. Je ziet het direct, wauw. Wat de mensen doen en gaan zeggen het komt uit. Ben blij met je support in deze tijd. Ben je erkentelijk. Liefs Edine.




Ervaring van Edine met paragnost Louisa   Ervaring van Edine met paragnost Louisa   Ervaring van Edine geplaatst op 14 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Top, topper topst Louisa. Dankjewel voor je inzichten en zuiverheid. Je voorspellingen kloppen ook steeds. Dit zegt mij dat er een echt zuivere verbinding is. Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met paragnost Louisa   Ervaring van Sandra met paragnost Louisa   Ervaring van Sandra geplaatst op 14 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Zo ontzettend blij dat ik Louisa heb ontdekt op de lijn. Alles is duidelijk en helder en komt ook zo uit zoals ze zegt is gebleken. Zuiver krachtig en in verbinding is ze. Dat is waarmee je te maken krijgt als je Louisa belt. Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met paragnost Louisa   Ervaring van Sandra met paragnost Louisa   Ervaring van Sandra geplaatst op 14 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Beste Louisa, Bedankt voor de mooie en heldere reading. Zeer kloppend allemaal. Echt een aanrader.
Groeten, Mim.




Ervaring van Mim met paragnost Louisa   Ervaring van Mim met paragnost Louisa   Ervaring van Mim geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa, echt zeer straf. Uw helderheid en juistheid over toekomstige informatie. Je werkt zeer intens, zuiver en met toewijding. Dank u wel. J.




Ervaring van Joke met paragnost Louisa   Ervaring van Joke met paragnost Louisa   Ervaring van Joke geplaatst op 9 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louise wat ongelooflijk goed ben jij. Je zag werk voor mm man op korte termijn. En dat ik niet meer voorlopig aan het werk ging en dat het financieel ons beter zal gaan. Dit is allemaal uit gekomen. Jij bent een waardevol medium en verdiend de sterren in de hemel. Van een trouwe klant.




Ervaring van Sandra met paragnost Louisa   Ervaring van Sandra met paragnost Louisa   Ervaring van Sandra geplaatst op 7 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa, je bent een topper. Ik heb je raad opgevolgd vanwege de school voor onze middelste zoon. De gesprekken verliepen precies zoals je zei. Door jouw goede zien heb ik doorgezet. Nu nog in afwachting op een bericht voor de studie voor onze oudste zoon. Je ziet dat dit ook goed gaat komen. Ik laat het zsm weten. Beste mensen, raadpleeg Louisa want ze kan je prachtig de goede weg wijzen en je daardoor in je kracht zetten. Dankjewel Louisa.




Ervaring van Odette met paragnost Louisa   Ervaring van Odette met paragnost Louisa   Ervaring van Odette geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve louisa, ongelofelijk goed ben je, donderdagochtend gesproken, je vertelde dat we voor eind dit jaar ons huis verkocht hebben, terwijl we het niet eens te koop hebben. Einde van de dag werd ik gebeld door een makelaar of we ons huis willen verkopen, want de buurman's huis is verkocht en aantal mensen hebben zoveel interesse in ons huis. Je had weer gelijk, meer dan 5 sterren ben je waard. i.




Ervaring van Alies met paragnost Louisa   Ervaring van Alies met paragnost Louisa   Ervaring van Alies geplaatst op 3 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa, 6 weken geleden spraak ik je over mijn plannen en mijn reis.
Je had me gewaarschuwd over een persoon en mogelijk bedrog. Jouw voorspellingen kwamen in de week erna al duidelijk uit. Ik heb alles meegemaakt wat je zei.
Je ben zeker een aanrader in eerlijkheid en zuiver antwoord. Je voelt dingen goed aan en weet precies wat de gidsen jouw laten zien. Dankjewel voor je eerlijkheid.
Ik kan niet wachten voor wat er nog moet komen.
Jij blijf mijn favoriet en een zekere aanwinst op deze lijn.
Liefs Sahira.




Ervaring van Sahira met paragnost Louisa   Ervaring van Sahira met paragnost Louisa   Ervaring van Sahira geplaatst op 2 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa, wil je bedanken voor ons gesprek. Ik heb je 2 keer gesproken en de 2e keer kon ik zoveel bevestigen van wat je de eerste keer zag komen. Je benoemd ook bepaalde details waardoor ik weet dat je dit niet kan verzinnen en door die volste vertrouwen manifesteert het zich dan soms sneller dan verwacht. Dus dank je wel hiervoor. Zal je vast weer een keer spreken om nieuwe dingen te bevestigen.




Ervaring van Kyara met paragnost Louisa   Ervaring van Kyara met paragnost Louisa   Ervaring van Kyara geplaatst op 31 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Wouw louisa naar de eerste keer zei jij hou vertrouwen jullie gaan door omstandigheden elkaar weer zien in het buitenland en ja hoor het is eindelijk gebeurt en priesies zo als jij zei. Zo blij dat ik jou heb mogen kennen en wat heb jij mij weer vertrouwen gegeven. Je ben echt een engel zo lief.
.




Ervaring van Rickie met paragnost Louisa   Ervaring van Rickie met paragnost Louisa   Ervaring van Rickie geplaatst op 27 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Ongelooflijk. Alles wat Louisa heeft gezegd, klopte en is uitgekomen. Het huis van mijn dromen heb ik gevonden dankzij Louisa.
Een liefdevolle vrouw met het hart op de juiste plaats.




Ervaring van Elvira met paragnost Louisa   Ervaring van Elvira met paragnost Louisa   Ervaring van Elvira geplaatst op 24 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Wat heb ik een mooi consult met jou genoten vanochtend. Het was balsem op mijn ziel. Je hebt mij geinspireerd lieverd. Bedankt voor de schop onder m,n hol.

Liefde uit Rotterdam.




Ervaring van A met paragnost Louisa   Ervaring van A met paragnost Louisa   Ervaring van A geplaatst op 24 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Soms kom je mensen in je leven tegen die een laatste zetje op je levenspad geven. Je kunt je dan niet meer verzetten tegen de krachten die het universele geeft aan de mens op aarde. Neem de tijd voor deze universele krachten die Louisa je kan geven om te herstellen van oude pijnen die je niet willen verlaten. Mij zette ze los met veel verzet. Door haar intense liefde van geduld is het gelukt. Bedankt Louisa. Overzinnen begon met mijzelf mijzelf vergeven die vast geroeste pijnen los te laten. Zo kon de liefde en het licht erbinnen. Bedankt een dankbare vrouw die nooit zelf eens om hulp vroeg en daar was jij.




Ervaring van Ky met paragnost Louisa   Ervaring van Ky met paragnost Louisa   Ervaring van Ky geplaatst op 23 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa, bij deze wil ik je hartelijk bedanken voor de prachtige reading die je mij vanochtend gaf. Het is zo bijzonder dat je contact maakte met mijn overleden dierbare en alles wat je via deze persoon binnen kreeg klopte, onwerkelijk, zo mooi. Dat je zoveel boodschappen via deze lieve dierbare voor mij had, is zo waardevol voor mij, ik ben je zo dankbaar, wat ben je toch een mooie en krachtige medium. Ik heb vertrouwen in de toekomst en ik laat dingen los die niet goed voor mij zijn. Ik ga je zeker weer een keer bellen. Liefs, Anoniem.




Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa, je hebt gelijk gehad over dat stukje waardering dat was gisteren naar voren gekomen. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Ohhh lieve Louisa, verbinding verbrak opeens. Wat vervelend zeg en je bent alweer in gesprek. Ontzettend bedankt voor je advies weer over man in Amerika. Ik probeer je snel weer is te bellen. Fijn weekend en liefs.




Ervaring van S. met paragnost Louisa   Ervaring van S. met paragnost Louisa   Ervaring van S. geplaatst op 21 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Bedankt voor het lange gesprek Louisa. Je viel ineens weg maar dat zal wel zo moeten zijn. Bedank mijn oma maar. X
Je bent TOP.




Ervaring van anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van anoniem geplaatst op 20 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve louisa, jemig wat ben jij goed zeg. Vorige week voor de 3e keer gesproken en nu al meerdere dingen uitgekomen. Je zei ook begin dit jaar dat ik mijn bedrijf zou verkopen in de zomer, en BAM. Deze week is mijn bedrijf verkocht. Je wist ook exact voor hoeveel, heel bizar en knap. Ik ga je zeker vaker bellen, want ik heb nog meer vragen.

Dikke knuffel.




Ervaring van A met paragnost Louisa   Ervaring van A met paragnost Louisa   Ervaring van A geplaatst op 19 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieverd, ondanks dat ik het niet leuk vond heb je toch gelijk gekregen. Je vertelde nog, er komt heel snel iemand anders op je pad. En dat klopt. Hoe je mijn en zijn energie oppakt, situaties omschrijft, bizar. En dat zonder kaarten. Tot gauw, liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Ik schrijf een getuigenis voor louisa.
Alles wat in de reading twee jaar geleden is gezegd, is uitgekomen. Zelfs dat ik een vriendschap met een onbekende zou krijgen. Ik ben bevriend met een vrouw uit Japan. Heel merkwaardig.

Louisa is een betrouwbare en zuivere medium.




Ervaring van Gerold met paragnost Louisa   Ervaring van Gerold met paragnost Louisa   Ervaring van Gerold geplaatst op 16 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Collega van de lijn zei bel Louisa, nou dat deed ik en dat was heel verhelderend toen ze met m,n moeder ging praten. Dan werd mijn gevoel bevestigd, ben gelijk weer rustiger en weet nu dat ik goed zit. Dank je wel Louisa.




Ervaring van healer met paragnost Louisa   Ervaring van healer met paragnost Louisa   Ervaring van healer geplaatst op 15 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa zit er altijd volledig op. Ze zag een bbq feest en het was zo. Deze vrouw is super goed, een pareltje.




Ervaring van Kim met paragnost Louisa   Ervaring van Kim met paragnost Louisa   Ervaring van Kim geplaatst op 13 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve louisa. Bedankt voor de prachtige reading, zonder kaarten kon je alles precies en gedetailleerd vertellen over mijn werk, relatie etc en alles klopte, heel bijzonder. Je bent een aanrader. Ik bel je zeker terug.
M.




Ervaring van M met paragnost Louisa   Ervaring van M met paragnost Louisa   Ervaring van M geplaatst op 9 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Live-paragnosten.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Live-paragnosten.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Live-paragnosten.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Live-paragnosten.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden