Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Live-paragnosten.net


  Live hulplijn met live paragnosten
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live paragnosten. Krijg live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van paragnosten.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Anitta
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op live-paragnosten.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Weken zei je hij komt terug en jullie gaan mekaar weer zien..
Gisteren voelde je zo een sterke energie tussen ons en ja hoor we hebben mekaar weer gezien en er zijn al paar duidelijkheid. Ben je zo dankbaar voor al uwe steun en raad je bent zo een topper!
Je behoort echt tot de top van deze site, ik kijk uit naar wat je nog verder voorspeld hebt maar ben er zeker van dat dit ook zal gebeuren want alles is al uitgekomen wat je me vertelde.
Hou je verder op de hoogte lieve groetjes Anneke




Ervaring van Anneke met paragnost Anitta   Ervaring van Anneke met paragnost Anitta   Ervaring van Anneke geplaatst op 4 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Lieve, lieve Anitta, wat ben jij goed, ik bel je nu heel vaak daar ik in een moeilijke periode zit, zelfs al vraag ik steeds hetzelfde je bent altijd klaar om te helpen, je voorspellingen zijn steeds raak! Ben zo blij dat ik je heb leren kennen. Van harte dank! Rita




Ervaring van Rita van Keymeulen  met paragnost Anitta   Ervaring van Rita van Keymeulen  met paragnost Anitta   Ervaring van Rita van Keymeulen geplaatst op 2 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Anitta is een heel lieve mevrouw, ze stelde me gerust en gaf goede raad. Als het werkelijkheid wordt wat je gezegd hebt, dan laat ik het je zeker weten. Groetjes, H




Ervaring van H met paragnost Anitta   Ervaring van H met paragnost Anitta   Ervaring van H geplaatst op 31 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Lieve Anitta, wat ben jij goed, heel goed en scherp. Je hebt gelijk ik moet sterker worden.Wil je ongelofelijk bedanken voor jouw gaves en diensten, liefs Reshmi.




Ervaring van Reshmi met paragnost Anitta   Ervaring van Reshmi met paragnost Anitta   Ervaring van Reshmi geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Anitta, na jouw consult wat mij overig rustig maakte, zag ik het voor mij, je liet het me zien hoe alles in mekaar zit en daar ben ik heel blij om, je zal nog veel van me horen liefs C.




Ervaring van C met paragnost Anitta   Ervaring van C met paragnost Anitta   Ervaring van C geplaatst op 23 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Anitta verdient het om in het Licht gezet te worden. Ze is een echte topper. Dank je wel lieve Anitta.




Ervaring van Helena met paragnost Anitta   Ervaring van Helena met paragnost Anitta   Ervaring van Helena geplaatst op 12 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Anitta is een super lief mens ,ik bel haar heel veel en stelt me steeds op mijn gemak .Alleen zou ik er niet komen en zeker mijn eigen wat aandoen .Anitta super meid doe zo door en eerlijk tegen ons zijn en dat doe je. knuffel Limburg .




Ervaring van maggy  met paragnost Anitta   Ervaring van maggy  met paragnost Anitta   Ervaring van maggy geplaatst op 24 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Lieve Anitta,vind jou een lieve heldere dame die mij altijd gerust kan stellen!Dank daarvoor




Ervaring van j met paragnost Anitta   Ervaring van j met paragnost Anitta   Ervaring van j geplaatst op 20 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Ik bel Anitta heel veel, bijna dagelijks en toch is het haar nooit teveel om mij elke dag weer gerust te stellen. Ze geeft je zoveel rust, en je krijgt weer dadelijk het vertrouwen dat alles goed komt.
Je blijft met je standpunt dat het tussen mij en K allemaal in orde komt, en ik zal er 100 procent in vertrouwen.
Ondertussen zijn al 5 voorspellingen uit gekomen, en dit op een paar dagen tijd, is gewoon top hoe je alles aanvoelt.
Je bent echt een toppertje, en behoort tot de top van deze medium site, ben je zo dankbaar voor alles wat je doet heel veel liefs Anneke.




Ervaring van Anneke met paragnost Anitta   Ervaring van Anneke met paragnost Anitta   Ervaring van Anneke geplaatst op 7 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Lieve Anitta, wat een mooie reading net gehad van je, heel blij mee ook de boodschappen die je me gaf van mijn overleden dierbare. Heel erg dankbaar voor.

Liefs Jo





Ervaring van Jo met paragnost Anitta   Ervaring van Jo met paragnost Anitta   Ervaring van Jo geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Hier even een getuigenis voor Anitta, je slaat altijd de nagel op zijn kop. Ik ben daar heel blij mee en zeer dankbaar voor dankbaar voor. Tot de volgende




Ervaring van Astrid met paragnost Anitta   Ervaring van Astrid met paragnost Anitta   Ervaring van Astrid geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Gisteren consult gehad. Verbazingwekkend hoe snel hij meteen dingen oppakt zoals je bent, wat er speelt. Uiteraard blijft het afwachten of de voorspellingen uitkomen. Maar 1e gevoel is positief. Ga zeker nog een keer contacten.




Ervaring van Mo met paragnost Anitta   Ervaring van Mo met paragnost Anitta   Ervaring van Mo geplaatst op 20 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Anitta jij bent werkelijk een geschenk uit de hemel. Dankjewel xx D




Ervaring van Deva met paragnost Anitta   Ervaring van Deva met paragnost Anitta   Ervaring van Deva geplaatst op 15 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Anitta wow wat ben jij goed .Je voorspellingen zijn uitgekomen. Je hebt me weer moed geven en kracht. Ik bel je zeker weer terug. groetjes van Mar




Ervaring van Marina met paragnost Anitta   Ervaring van Marina met paragnost Anitta   Ervaring van Marina geplaatst op 14 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Anitta is heel goed in het aanvoelen en ze vertelt dingen die ook daadwerkelijk kloppen. Haar advies en de rust die ze je kan geven zijn een leidraad om bepaalde dingen anders te bekijken. Ze is top. Een aanrader. Dankjewel Anitta.




Ervaring van Lotgenootje met paragnost Anitta   Ervaring van Lotgenootje met paragnost Anitta   Ervaring van Lotgenootje geplaatst op 6 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Geweldig goed en klopt liefs mij




Ervaring van Henriette met paragnost Anitta   Ervaring van Henriette met paragnost Anitta   Ervaring van Henriette geplaatst op 4 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Beste Anitta, jij bent zo goed! ik ga snel weer bellen. Veel liefs van Mar




Ervaring van Marjolein met paragnost Anitta   Ervaring van Marjolein met paragnost Anitta   Ervaring van Marjolein geplaatst op 14 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Lieve Anitta,
In 1 woord TOP,1 ik ben blij ik je heb kunnen spreken. Het consult heeft een last van mijn schouders gegooid. Veel liefde en warmte voor jou gewenst medium Anitta




Ervaring van Kim met paragnost Anitta   Ervaring van Kim met paragnost Anitta   Ervaring van Kim geplaatst op 13 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Anitta is een aangenaam helderziende.
Jij hebt mij ontbrekende puzzelstukjes gegeven.
Jij bent een echte aanrader.




Ervaring van Marja met paragnost Anitta   Ervaring van Marja met paragnost Anitta   Ervaring van Marja geplaatst op 13 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Beste Anitta, bedankt voor je voorspellingen. Je bent de beste. xx H




Ervaring van Helena met paragnost Anitta   Ervaring van Helena met paragnost Anitta   Ervaring van Helena geplaatst op 23 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Bedankt Anitta, voor alles. Je bent de beste! xx T




Ervaring van Tilly met paragnost Anitta   Ervaring van Tilly met paragnost Anitta   Ervaring van Tilly geplaatst op 16 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Beste Anitta,
Ik wil je heel hartelijk danken voor het fijne gesprek van vanmorgen.
Behalve dat je een prettige en warme stem hebt om naar te luisteren krijg je de boodschappen duidelijk door en ben je heel direct. Je hebt me goed geholpen en voel me weer veel sterker. Ik vond het bijzonder dat je me dingen vertelde die je absoluut niet kon weten maar waar je me mee wist te raken. Ik vind je een bijzonder mens en ga je in de toekomst zeker nog eens bellen. Hartelijke en eerlijk paragnost.
Veel liefs. Yvonne




Ervaring van Yvonne met paragnost Anitta   Ervaring van Yvonne met paragnost Anitta   Ervaring van Yvonne geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Dank je voor al het geduld en de goede raad. Met je zachte stem en het juiste inzicht kan je mij altijd helpen geeft mij moed en vreugde. Ben blij met zo een fijn iemand op de lijn.




Ervaring van Hedwig met paragnost Anitta   Ervaring van Hedwig met paragnost Anitta   Ervaring van Hedwig geplaatst op 15 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Hele lieve rustige vrouw. Heb vertrouwen in haar. Zou mooi zijn als het uitkomt.




Ervaring van Maria met paragnost Anitta   Ervaring van Maria met paragnost Anitta   Ervaring van Maria geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Bedankt Anitta, zonet een goed ophelderend gesprek met u gehad. Groet, Angel.




Ervaring van Angel met paragnost Anitta   Ervaring van Angel met paragnost Anitta   Ervaring van Angel geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Anita. Jij bent absoluut een Topper. Bedankt om me te helpen.




Ervaring van Michelle met paragnost Anitta   Ervaring van Michelle met paragnost Anitta   Ervaring van Michelle geplaatst op 19 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Hi lieve Anitta.
Ik bel bijna elke dag huilend paniekerig en elke keer maak jij mij rustig en zegt dat het allemaal goed komt ,en
Je heb gelijk. , M is bij de Facebook groep weggegaan gisteren vrienden heeft een foto van de groep naar mij gestuurd dank je wel voor alles liefs fatiha
.




Ervaring van Fatiha met paragnost Anitta   Ervaring van Fatiha met paragnost Anitta   Ervaring van Fatiha geplaatst op 13 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Een lieve vrouw die veel geduld met me heeft en me al vaak gekalmeerd heeft in paniek buien. Wat werk betreft heeft ze me gouden raad gegeven. Nu hoop ik op de rest. Want dat ligt eventjes stil maar die stilte zou een goed teken zijn het zou niet lang meer wachten zijn. Dus ik tel op haar gave aangezien de gebeurtenissen van afgelopen weekend wel zijn uitgekomen. Ik laat het je weten zowel telefonisch als via deze weg als alles is uitgekomen .




Ervaring van E met paragnost Anitta   Ervaring van E met paragnost Anitta   Ervaring van E geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Een zeer aangenaam persoon en een hele duidelijke uitleg .




Ervaring van Liana met paragnost Anitta   Ervaring van Liana met paragnost Anitta   Ervaring van Liana geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Een uiterst bekwame medium. Top. Ze ziet het kristalhelder.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anitta   Ervaring van Anoniem met paragnost Anitta   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Vandaag 10 november heb ik Anitta voor de eerste keer gebeld, dit is het 2 de bericht dat ik verstuur. je hebt me verteld dat ik door vrienden aan een andere job zou geraken. kom vandaag in een winkel iemand tegen die ik een tijdje niet meer gezien heb, ze vertelde mij waar ze werkte dat ze nog mensen zochte, deze vriendin gaat ervoor zorgen dat ik ook bij de firma kan werken. je bent echt een engel Anitta vandaag gebeld en nu al iets uitgekomen en echt wonder zeker voor mij, superbedankt Anitta.




Ervaring van Ch met paragnost Anitta   Ervaring van Ch met paragnost Anitta   Ervaring van Ch geplaatst op 10 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Dit is de eerste keer contact met je , heel tevreden . al hetgeen je gezegd hebt klopt volledig ., en je voorspelling daar geloof ik steevast in dat het uitkomt , bedankt Anitta .




Ervaring van Ch met paragnost Anitta   Ervaring van Ch met paragnost Anitta   Ervaring van Ch geplaatst op 10 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Wat een goed medium. Wat ze vertelt klopt helemaal. Ook kon ze mijn zoon goed omschrijven. Ik ben benieuwd naar haar voorspellingen, ik laat het weten als ze uitkomen. Sowieso heb ik er vertrouwen in. Aanrader.ben je .




Ervaring van Anoniem met paragnost Anitta   Ervaring van Anoniem met paragnost Anitta   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  DANKJEWEL Anitta.
De inzichten/bevestigingen helpen mij enorm. Heel fijn. xx Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Anitta   Ervaring van Karin met paragnost Anitta   Ervaring van Karin geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Anitta is een lieve rustige dame die echt contact maakt en dat ervaar je. Ze ziet de dingen juist en voorspellingen komen uit.

Dankjewel Anitta.




Ervaring van Sandra met paragnost Anitta   Ervaring van Sandra met paragnost Anitta   Ervaring van Sandra geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Live-paragnosten.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Live-paragnosten.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Live-paragnosten.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Live-paragnosten.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden